BIST
10.644
DOLAR
32,20
EURO
35,01
ALTIN
2.500,70
İstanbul
21°
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
İçel
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kmaraş
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Spor
Yaşam
Yurt
Programlar
Yayın Akışı
Canlı Yayın
Canlı Radyo
Anasayfa
Canlı Yayın
Canlı Radyo
Yayın Akışı
Programlar
Son Dakika
Tüm Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Altın Fiyatları
Borsa
Spor
Yaşam
Trend
Yurt
Dış Politika
Yerel Yönetimler
Yazarlar
Eğitim
Bilim ve Teknoloji
Savunma Teknolojileri
Otomobil
Sağlık
Resmi İlanlar
Gezi
Kültür Sanat
Tarih
Medya
TV Yayını
Uzman Görüşü
Canlı Bağlantılar - Konuklar
Market
Resmi Gazete
Şans Oyunları
Yazarlar
İletişim
Künye
Yayın İlkeleri
Topluluk Kuralları
Kullanım Şartları
Sitemizdeki dış bağlantılar referans amaçlıdır, dış bağlantıların içeriklerinden kuruluşumuz sorumlu değildir.
© Copyright 2022 Ulusal Kanal Tüm Hakları Saklıdır
Ulusal Kanal
Haberleri
dut pekmezi
dut pekmezi
Tunceli'de dut pekmezi mesaisi
Tunceli'de geleneksel yöntemlerle imece usulü dut pekmezi üretiliyor. Yurt genelinde talep gören dut pekmezi, kilogramı 60 liraya kadar alıcı buluyor.
Ordu'da dut pekmezi zamanı
Ordu'da dut ağaçlarının meyveye durmasıyla kadınların pekmez mesaisi başladı. Atalarından kalma yöntemle odun ateşinde pekmez kaynatan Ordulu kadınlar aile bütçesine de katkıda bulunuyor.
Erzurum'un pekmezli baklavası tescillendi
Erzurum'un eşsiz lezzetlerinden "pekmezli baklava" coğrafi işaret aldı. Bu baklavayı diğerlerinden ayırt eden en önemli özellik tatlandırma yöntemi. İçinde şeker bulunmuyor. Sadece yörede yetişen dutlardan elde edilen pekmez kullanılıyor.
Bingöl'de dut pekmezi üretimi başladı
Bingöl’de dut pekmezi üreticileri bugünlerde hummalı bir çalışma yürütüyor. Üreticiler geleneksel yöntemlerle yaptıkları dut pekmeziyle hem kültürlerini koruyor hem de aile ekonomilerine katkı sağlıyor.
Karadeniz'de dut pekmezi mesaisi
Karadeniz'de "dut pekmezi" mesaisi başladı. Giresun'da yaklaşık iki ay boyunca geleneksel yöntemlerle duttan hazırlanan pekmez ailelere hem gelir hem de adeta şifa oluyor.
Dut pekmezi oruçluların vazgeçilmezi oldu
Iğdır’da, Ramazan ayında oruçluları tok tuttuğu için vatandalar, sahurlarını dut pekmezi ile yapıyorlar.
Çok Okunanlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni atama ve görevden almalar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni atamaları gerçekleştirdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan büyükelçi ataması
Emeklilerle ilgili yeni çalışma!
Mossad'ın eski yöneticisi itiraf etti!
Çok İzlenenler
Mossad'ın eski yöneticisi itiraf etti!
MHP Lideri Devlet Bahçeli'den yeni dönem uyarıları!
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 1 kişi daha gözaltına alındı
Kassam Tugayları 100 İsrail askeri aracını imha etti
İstanbul'da PKK/KCK'ya operasyon!