Sihirli pabuçlar bale okulu büyüledi

Bakırköy’deki Sihirli Pabuçlar Bale Okulu’nun yılsonu gösterisi, sanatseverlerle buluştu. Uluslararası yarışmalarda birçok birincilikler elde eden okulun kurucusu Günnur Bayburt, 'Atatürk’ün izinde sanatçılar yetiştirmeye her zaman devam edeceğiz.' dedi.

Dolu salonda, coşkuyla izlenen Sihirli Pabuçlar Bale Okulu yılsonu gösterisi, ardında gülen yüzler bıraktı… Sihirli Pabuçlar Bale Okulu’nun yılsonu gösterisi renkli görüntüleriyle, Pazar günü 13.30'da ekranlarınızda olacak.


Sihirli Pabuçlar Bale Okulu, 44. Sanat yılını kutladı. Balenin gençlere katkısını da göstermek amacıyla düzenlenen Sihirli Pabuçlar Bale Okulu yıl sonu gösterisinde renkli anlar yaşandı.

Sihirli Pabuçlar Bale Okulu, öğrencileri teşvik amacıyla en çalışkan ve en disiplinli öğrenciyi ‘yılın balerini’ olarak seçiyor.

Okulun bu yılki gösterisinde de dünyanın en köklü dansı balenin farklı türleri sergilendi.

Sihirli Pabuçlar Bale Okulu, açıldığı günden bu yana, Türk sanat camiasına birçok sanatçı kazandırdı. Okul Uluslararası yarışmalarda bir çok birincilik ve çok sayıda ödül de kazandı.

Sihirli Pabuçlar Bale Okulu’nun kurucusu ve öğretmeni bale sanatçısı Günnur Bayburt düzenledikleri gösteriyi ve bale sanatının gençlere kattıklarını anlattı. Bayburt, “Atatürk’ün izinde sanatçılar yetiştireceğiz” vurgusu yaptı.

Gösteri sonrasında yapılan ödül töreninde öğrencilerden Su Uca ile Tuana Dinçel’e “Yılın Balerini” ödülleri verildi.

Öğrencilere ödüllerini vermek için sahneye davet edilen Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, sanatın ve sanatçının önemine dikkat çeken bir konuşma yaptı.

# türk # Sanatçı # Doğu Perinçek # Bale # okul # Partisi # dans