FETÖ'nün şike kumpasının 11. yılı

FETÖ'nün 3 Temmuz şike kumpasının yıl dönümünde Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç'tan dikkat çeken açıklamalar geldi. Ergenekon, Balyoz gibi kumpas davalarını da hatırlatan Koç, "Şimdi bu profesyonel yapıdan hesap sorma vaktidir" dedi.

FETÖ'nün şike kumpasıyla hedef aldığı Fenerbahçe'den 3 Temmuz tepkisi geldi, Kulüp Başkanı Ali Koç "hesap vakti" dedi. Koç, şöyle konuştu: 

- 2011 yılından beri ilk kez bir 3 Temmuz’da ayağımızdaki FETÖ bağından kurtulmuş, söylediği her sözün doğruluğu Yargıtay tarafından da kanıtlanmış olarak buradayız. Fenerbahçe, devletin kılcal damarlarına kadar sızmış, kendi medyasındaki maaşlı profesyonel çığırtkanlarıyla en güçlü olduğu dönemlerde başkanıyla, yönetimiyle, camiasıyla beraber bu yapıyla mücadele etti ve boyun eğmedi.


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 3 Temmuz şike kumpasının 11'inci yıl dönümünde önemli açıklamalar yaptı. Fenerbahçe TV’ye konuk olan Koç, Fenerbahçelilerin o dönem verdiği mücadeleyi anlattı. Fenerbahçe'nin yanı sıra Ergekon ve Balyoz kumpaslarında da yurtseverlerin hedef alındığını hatırlatan Koç, şöyle konuştu: 



- Söz konusu Fenerbahçe olduğu zaman öyle söz konusu diğer hukuksuz davalar Ergenekonlar ve Balyoz gibi pek çok kumpas davası denilince başka türlü olmaz. Dolayısıyla ya devletin yanındasınız ya da terör örgütünün yanındasınız. Şimdi adaletin yine yerini bulmasını istiyoruz. Şimdi Fenerbahçe için artık konuşma değil, bu profesyonel yapıdan hesap sorma vaktidir.
# fetö # fenerbahçe # terör # mücadele # Temmuz # ilk # Şike