Derbiye dakikalar kaldı

Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray bu akşam karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Ülker Stadı'nda oynanacak maç saat 20.30'da başlayacak. Derbinin hakemliği ise Atilla Karaoğlan yapacak.

Dünyanın sayılı derbileri arasında gösterilen Galatasaray- Fenerbahçe karşılaşması için nefesler tutuldu. Ezeli rakipler bu akşam sahada kozlarını paylaşacak.

Fenerbahçe Ülker Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Domenec Torrent yönetimindeki GALATASARAY deplasmandaki maça, Muslera, Omar, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau (Çikıldau), Kerem Aktürkoğlu, Babel ve Gomis 11 ile çıkacak.

İsmail Kartal'ın yönettiği Sarı Lacivertliler ise sahada Altay, Osayi-Samuel, Kim Min-jae, Serdar Aziz, Novak , Crespo, Zajc ( Zak), İrfan Can, Mert Hakan, Rossi, Serdar Dursun 11 ile ter dökecek.

Ligde son 7 maçta mağlubiyet yaşamayan sarı-lacivertliler, ezeli rakibini taraftarı önünde yenmeyi arzuluyor. Fenerbahçe, sarı-kırmızılıları mağlup ederek hem 3 puanı almayı, hem de ligdeki ikincilik hedefine ulaşma hesapları yapıyor.

Sarı-kırmızılılar ise Kadıköy deplasmanından galibiyetle ayrılarak kötü giden sezonu bir nebze olsun unutturmak ve taraftarlarının gönlünü almak istiyor. Galatasaray, şansı az olsa da ilk 4 içinde yer alıp gelecek sezon Avrupa kupalarına katılım hakkı elde etme umudunu taze tutmayı hedefliyor.

# fenerbahçe # avrupa # van # kadıköy # son