Lafla Türkiye partisi olunmaz

Murat İnce

Murat İnce

Köşe Yazısı

HDP’nin parti programı, çalışma tarzı, siyasetleri PKK ile uyumludur. Bazı solumsu unsurların devşirilerek parti yönetiminde vitrin olarak kullanılması onları Türkiye partisi yapmaz. Zaten milletvekili adayı olarak gösterdikleri “Türk kökenlilerin”  siyasi serüvenine bakıldığında ülkesine ve halkına yabancılaştırılmış, devrimci tarihini bir kenara bırakmış, geçmişinde “lekeler” bulunan dönek solcular olduklarını görürüz.

Siz hiç HDP’nin başta Amerikan emperyalizmi olmak üzere emperyalizme ve onun şemsiye örgütü NATO’ya karşı mücadelesine rastladınız mı? CİA/MOSSAD’ın bölgemizdeki provokasyonlarına, cinayetlerine, sabotajlarına yönelik herhangi bir engelleme girişimine tanık oldunuz mu? Tabi ki hayır! Çünkü PKK’nın farklı isimle ülkemiz sathında cirit atan örgütü HDP ve DBP, ABD/İsrail’in yurdumuzdaki beşinci kol faaliyetini yürüten sözde legal fiiliyatta ise illegal yapılanmasıdır. Aynı amaç doğrultusunda hareket eden örgütlerin kamuflaj olarak kullandıkları HDP tipi isimler aldatmacadan ibarettir.

PKK/HDP bir süredir Abdullah Öcalan’a yönelik “tecridin” kaldırılması için kampanya sürdürmektedir. İyi Kürtçe bilen vekiller ile kadroları mahallelere, köylere göndererek Apo üzerinden kışkırtma planlarını hazırlıyor ve örgütlüyor. Yurt dışında ve özelliklede Avrupa’da “Apoya Özgürlük-Tecrit Kalksın” eylemlilikleri başladı bile. 15 Şubat Abdullah Öcalan’ın yakalandığı tarih olması hasebiyle Kürdümüzü soykırım yalanlarıyla ayaklanmaya teşvik etmekteler. 15 Şubat’a bir hafta kala hazırlıklarının semeresini toplamak için PKK silahla, HDP/DBP ve destekçileri “özgürlük ve barış” sloganları altında eylemliliklere girişeceklerinin mesajını şimdiden veriyorlar.

PKK (HDP/DBP) kapatılmadıkça ülkemiz huzura kavuşamayacaktır. Bakınız, HDP’ye hazine yardımının dondurulması bile örgütü sıkıntıya soktu. Hazine hesaplarına bloke konulan HDP hemen harekete geçerek “Hazinemiz halkımızdır” kampanyasını yarın başlatıyor. “Parti üyelerinden gelen talep üzerine” söyleminin ardına saklanarak yapılan açıklama çaresizliklerinin belgesi gibidir!

HDP denilen Amerikan emperyalizminin piyon örgütü Türkiye partisi hiç olmadı, olması da mümkün değildir. HDP katıksız bir Türkiye düşmanı organizasyondur. HDP daha doğru bir tanımlamayla PKK denilen bölücü örgüt “İkinci İsrail” projesinin kara gücüdür ve öyle kalmaya devam edecektir. Bazı aymazların HDP’yi Türkiye partisi olarak gösterme çabaları abesle iştigaldir!

# halkların demokratik partisi