Cumhurbaşkanı Tatar'ın konvoyuna saldırdılar

Londra'da Kings College'de Kıbrıs konusuyla ilgili olarak konferans vermeye giden Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın konvoyuna Rumlar ve Yunanlılar saldırdı. Yunan bayrakları taşıyan Rumlar ve Yunanlılar "Türklere ve Tatar'a ölüm, Türkiye Kıbrıs'tan dışarı" sloganlar ı attılar.

Londra'da Kings College'de Kıbrıs konusuyla ilgili olarak konferans vermeye giden Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın konvoyuna Rumlar ve Yunanlılar saldırdı. Yunan bayrakları taşıyan Rumlar ve Yunanlılar "Türklere ve Tatar'a ölüm, Türkiye Kıbrıs'tan dışarı" sloganlar ı attılar. Olay yerinde bulunan Türkler saldırıya karşılık verdi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Danışmanı Aydın Akkurt, sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

- Londra'da Kings College'de Kıbrıs konusuyla ilgili olarak konferans vermeye giden Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın konvoyuna Rumlar ve Yunanlılar saldırdı.  Yunan bayrakları taşıyan Rumlar ve Yunanlılar "Türklere ve Tatar'a ölüm, Türkiye Kıbrıs'tan dışarı" naraları attılar.  Olay yerinde bulunan Türkler saldırıya karşılık verdi.  İçimizde bulunan bazı çevreler de, Rumlar gibi "Tatar'ın Londra'da ne işi var" diye bağırıyor.

Tayvan’ın eski lideri Çin’i ziyaret etti Dünya Rusya'dan Ermenistan'a UCM uyarısı Dünya Almanya ve Fransa grev dalgasıyla boğuşuyor Dünya İngiltere'de insanlık dramı! Dünya İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sedatpad'dan Ulusal Kanal'a özel açıklamalar! Dünya Nijer emperyalizme karşı ayakta Dünya Rusya Ukrayna'nın İHA saldırısını engelledi Dünya NATO'ya giren Finlandiya'ya ilk silah verildi! Dünya DEAŞ'ın bir lideri daha öldü! Dünya Nijer'de neler oluyor? Dünya Çin ordusunun kuruluşu kutlandı! Dünya İran ve Suriye Türkiye-Suriye normalleşmesini görüştü Dünya