Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Borç yapılandırma paketi neleri kapsıyor?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yaptı. "2023 seçimleri için en uygun tarih 14 Mayıs." dedi. İsveç'te yapılan Kur'an yapma eylemine de tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı, vergi ve prim borçlarıyla ilgili yeni bir düzenlemeyi de açıkladı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yaptı. 2023 seçimlerine ilişkin konuşan Erdoğan, yeni seçim tarihini açıkladı.


Erdoğan, İsveç'te Cumartesi günü gerçekleşen Kuran yakma eylemine de tepki gösterdi. "İsveç, NATO'ya başvurusuyla ilgili bizden destek beklemesin." dedi.


Cumhurbaşkanı, kamu alacaklarına getirilen yapılandırmayı da açıkladı.

Kamu işçisinin toplu sözleşmesinde görüşmeler hızlandı Gündem YSK üyeliğine Yargıtay’dan seçilen ilk isim belli oldu Gündem "Demir yollarında seferberlik ilan ettik" Gündem Çocuğunuzu o uygulamadan uzak tutun Gündem Doğu Perinçek, Hacettepe'de konuştu: "Hakikate meydan okuyanlar yakılabilir ancak hakikat yakılamaz" Gündem Emniyet teşkilatında yaşanan intiharlar neden arttı? Gündem Dilan Polat ve Engin Polat Gözaltına Alındı! Gündem "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Kira çıkmazında arabulucu dönemi! Gündem Aydınlık'ın Ukrayna haberi dünyada ses getirdi Gündem Askeri hastaneler yeniden açılıyor mu? Gündem MGK bildirisinde FETÖ vurgusu Gündem