Ankara'da otobüs esnafı dertli: ''Araçların kiralanmasını istiyorlar''

Ankara’da özel halk otobüsü esnafı CHP Genel Merkezi önünde toplandı. Daha önce de iş bırakan otobüs firmaları “Verilen sözler tutulsun” diyerek basın açıklaması yaptı.

Ankara'da bazı özel halk otobüsü esnafı, artan maliyetlerden dolayı zarar ettiklerini belirterek CHP Genel Merkezi önünde basın açıklaması yaptı.

Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Kasım Bozkurt, halk otobüsçülerinin ekonomik sıkıntı yaşadığını söyledi.

Esnaf, araçlarının belediye tarafından kiralanmasını talep etti. Esnaf açıklama sonrası "Verilen sözler tutulsun" şeklinde slogan attı.

Özel halk otobüsleri daha önce de aynı talep ile iş bırakma eylemi yapmışlardı.

EYSİM Madencilik'ten madenciler günü kutlaması Siyaset Meclis'te çözüm yok kavga var Siyaset Kirişçi: ''Su zengini bir ülke değiliz, verimli kullanmalıyız'' Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset "Hükümet tarım politikasını değiştirsin" Ekonomi Akşener'den CHP'ye eleştiri! Siyaset