HDP'li Belediye Başkanı tutuklandı! Operasyonla gözaltına alınmıştı

HDP’li Patnos Belediye Başkanı Emrah Kılıç ve belediye başkan yardımcılarının da içinde bulunduğu 4 kişi tutuklandı. "ihaleye fesat karıştırma" suçundan tutuklanan isimler Ağrı merkezli 4 ilde yapılan operasyonda gözaltına alınmışlardı.

Patnos'ta HDP’li Belediye Başkanı Emrah Kılıç ile 4 kişi ile birlikte tutuklandı.

Ağri merkezli 4 ilde es zamanlı gerçekleştirilen operasyonda "ihaleye fesat karıştırma" suçundan gözaltına alınan belediye yetkilileri hakkında mahkeme karar verdi.

HDP belediyesi olan Patnos Belediye Başkanı Emrah Kılıç ve Belediye Eş Başkanı Müşerref Geçer’in de bulunduğu toplamda 5 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bahçeli, MHP Grup Toplantısı'nda Siyaset İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde tansiyon yükseldi Siyaset CHP'de değişim tartışması Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset "Hükümet tarım politikasını değiştirsin" Ekonomi Akşener'den CHP'ye eleştiri! Siyaset