MHP'den cinsiyet değişikliği teklifi: O haller dışında yasak

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, tıbbi zorunluluk dışında cinsiyet değişikliğini yasaklayan kanun teklifi hazırladı. Teklif önümüzdeki günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunulacak.

MHP’den zorunlu haller dışında cinsiyet değişikliğiyle ilgili kanun teklifi geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, tıbbi zorunluluk dışında cinsiyet değişikliğinin yasaklanmasını öneren kanun teklifi hazırladı. Yıldız, söz konusu kanun teklifinin aile birliği değişiklik önergesi ile birbirini tamamlayacağını söyledi.

Yıldız, olası "LGBT propagandası"nı da engellemeyi istediklerini kaydetti. MHP'li Feti Yıldız, söz konusu kanun teklifinde pedofili suçlarına yönelik cezaların da ağırlaştırılmasını öngördüklerini söyledi.

Hazırlanan teklif önümüzdeki günlerde MHP grubu tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunulacak.

İşten çıkarılan işçiler CHP'li İzmir Belediyesi önünde yeniden eylemde Siyaset Soylu: ''Hesapların 3’te 1’i bot ve terör destekçisi'' Siyaset Alevi dedelerinden anlamlı toplantı Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset "Hükümet tarım politikasını değiştirsin" Ekonomi Akşener'den CHP'ye eleştiri! Siyaset