Erdoğan: "Sen git George'dan Aferin al"

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Aydos Kalesi ile Sultan Korusu'nun açılışında konuştu. Millet İttifakı'na tepki gösteren Erdoğan, ABD ve Avrupa'dan talimat aldıklarını ifade etti. Millet İttifakı'nın ekonomi politikasını da eleştirdi Erdoğan.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Aydos Kalesi ile Sultan Korusu'nun açılışında konuştu. Millet İttifakı'na tepki gösteren Erdoğan, ABD ve Avrupa'dan talimat aldıklarını ifade etti.

Millet İttifakı'nın ekonomi politikasını da eleştirdi Erdoğan. "CHP şu anda o masada olanlardan birileriyle otel lobilerinde yine IMF ile görüşmeye devam etti." dedi.

Perinçek: "AK Parti yanlış siyasetlerle MHP'yi yıprattı" Siyaset Soylu'dan Batı'ya göç tepkisi Siyaset "Özgür Bursalı ve Emin Adanur Liseli Gençlerle Buluştu" Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset "Hükümet tarım politikasını değiştirsin" Ekonomi Akşener'den CHP'ye eleştiri! Siyaset