Komandolar dağları teröristlere dar etti

Milli Savunma Bakanlığı, kahraman komandoların zorlu bir araziye sahip olan Zap’ta, PKK’lı teröristlerin inlerine yönelik düzenlenen operasyonun görüntülerini paylaştı.

MSB'nin paylaşımında, "Kahraman Komandolarımız; zorlu bir araziye sahip olan Zap’ta, PKK’lı teröristlerin inlerine işte böyle giriyor! Korkusuzca ve fedakârca teröristlerin kökünü kazımaya devam eden kahramanlarımıza selam olsun!" bilgi notu yer aldı.

Perinçek açıkladı: Biden Kılıçdaroğlu'na hangi görevi verdi? Siyaset Bahçeli: ''Terör örgütünün kafası koparılmalı'' Siyaset Suya yüzde 70'lik zam uzun kuyruklar oluşturdu Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset "Hükümet tarım politikasını değiştirsin" Ekonomi Akşener'den CHP'ye eleştiri! Siyaset