Gayrimenkul Uzmanı Ufuk Tetik uyardı: Ev sahipleri ve kiracılar dikkat!

• Gayrimenkul Uzmanı Ufuk Tetik, kiralara getirilen yüzde 25’lik sınırın 1 yıl uzatılması ve bunun hem kiracılar üzerindeki hem de ev sahipleri üzerindeki etkilerine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

• Ufuk Tetik, getirilen yüzde 25’lik sınırın iyi bir uygulama olduğunu belirtmekle birlikte denetim mekanizmasının yetersizliği ve belirlenen sınırın üzerinde kira zammı yapan ev sahiplerine yasal bir yaptırım uygulanamaması gibi durumların da bir gerçek olduğunu vurguladı. Ayrıca Tetik “Çok iyi niyetli bir uygulama olmasına rağmen denetim yapılmadığı için bunun arkasında sıkıntı bir süreç var, diyebiliriz” şeklinde konuştu.

Macron için yolun sonu mu? Uzman Görüşü Putin, Fransa için ne dedi? Uzman Görüşü Madımak'ta Gladyo mağdurlarının avukatı konuştu! Uzman Görüşü Erdoğan, Fetövari çıkışıyla kimleri kastetti? Uzman Görüşü Ücretli Öğretmenler haklarını istiyor! Uzman Görüşü Altında düşüş devam edecek mi? Uzman Görüşü FETÖ'nün "Tavşan Aday" taktiğini deşifre etti! Uzman Görüşü Fransa Afrika'dan tekme tokat kovuluyor! Uzman Görüşü İstanbul depremi için korkutan uyarı! Uzman Görüşü "Yakında tüm kesimler ayaklanacak!" Uzman Görüşü "Atatürk'ün Hollywood'a ihtiyacı yok!" Uzman Görüşü Otizm nedir ve nasıl anlaşılır? Uzman Görüşü