Bayramda otobüs bileti fiyatları arttı

Bayram tatili yaklaştıkça otobüs bileti fiyatları da arttı. İstanbul’dan Antalya ve İzmir gibi tatil bölgelerine en uygun ‘tek yön’ otobüs biletleri bayram öncesi 350-400 liradan, en uzun mesafe olan İstanbul-Van arası bileti ise 550 liradan satılıyor. Vatandaş artan bilet fiyatlarından, otobüs firmaları ise maliyetlerden şikayetçi.

Bayram tatiline sayılı günler kaldı ancak bu yıl tatili şehir dışında geçirmek önceki yıllara göre daha pahalı. Bayram tatili yaklaştıkça otobüs fiyatlarında da artış görüldü. İstanbul’dan Antalya ve İzmir gibi tatil bölgelerine en uygun ‘tek yön’ otobüs biletleri bayram öncesi 350-400 liradan, uçak biletleri ise 700-1300 liradan satılıyor.

Zirai don limonları köküne kadar kuruttu Yurt Göçmen kaçakçıları tutuklandı Yurt Isparta'lı üretici maliyetler karşısında kaygılı Yurt Adnan Menderes'in son mektubu yapay zekayla seslendirildi Yurt "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Konyalı çiftçiden mazot isyanı! Yurt Buharkent'te taze incir festivali Yurt Ege Üniversitesi sağlık çalışanları hâlâ ödeme alamadı Yurt Galata Köprüsü depreme hazırlık için bakıma alınıyor! Yurt Türkiye şehitlerini uğurladı! Yurt İstanbul depreme nasıl hazırlanmalı? Yurt Sakarya'da büyük çiftçi buluşması Yurt