Emekçiler 1 Mayıs'ta meydanlara inecek

Bu yılki 1 Mayıs'ta ana mesajı hayat pahalılığı ve örgütlenmenin önündeki engeller olacak. 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda Türkiye'nin en büyük işçi konfederasyonu Türk-İş Taksim'deki Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bırakacak. Türk-İş 30 ilde yapılan mitinglere katılacak.

Emek, vatan ve başı dik onurlu yaşamak için alın teri dökenlerin, hayata emeği ile yön verenlerin kürsüye çıkma vakti. 1 Mayıs'ta sorunlar konuşulacak, talepler haykırılacak.

Üst üste gelen zamlar, alım gücünün düşmesi... Emek cephesi 1 Mayıs İşçi Bayramı'na hayat pahalılığını ve örgütlenmenin önündeki engelleri tartışarak girecek.

1 Mayıs'ta İşçi sınıfı alanlarda olacak. Türkiye'nin en büyük işçi konfederasyonu Türk-İş 1 Mayıs'ta 30 ilde yapılacak mitinglere katılacak. Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ve yönetim kurulu Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bırakacak.

Bu yıl 1 Mayıs'ın ana temasını hayat pahalılığı ve örgütlenmenin önündeki engeller olarak belirleyen Türk-İş, 1 Mayıs bildirisini de açıklayacak.

Hak İş de 1 Mayıs'ı Türkiye'nin her yerinde kutlayacak. Konfederasyon ayrıca 1 Mayıs'ta sorunların ve taleplerin yazılı olduğu bir bildiriyi de kamuoyuna sunacak.

Vatan Partisi de 1 Mayıs bildirisini kamuoyuna duyuracak.

Tartışma konusu olan TOGO Kuleleri yıkılacak Gündem İBB'de çalışan PKK'lı Duran tutuklandı Gündem Sendikaların 1 Mayıs programı belli oldu Gündem Dilan Polat ve Engin Polat Gözaltına Alındı! Gündem "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Kira çıkmazında arabulucu dönemi! Gündem Aydınlık'ın Ukrayna haberi dünyada ses getirdi Gündem Askeri hastaneler yeniden açılıyor mu? Gündem MGK bildirisinde FETÖ vurgusu Gündem Eren'in şehit edilişinin 6. yıl dönümü! Gündem Ege Üniversitesi'nde iş bırakma eylemi Gündem Tanzanya'daki Türk işçiler mağdur! Gündem