Ukrayna'da Rusya'ya karşı savaşan İngilizlere idam cezası

Ukrayna ordusunda savaşan İngiliz vatandaşları Sean Pinner ve Aiden Aslin ile Fas vatandaşı Saadoun Brahim'e Donetsk Halk Cumhuriyeti (DHC) Yüksek Mahkemesi tarafından idam cezasına çarptırıldı.

İdama mahkum edilen paralı askerlerden Aslin, daha önce Suriye'de YPG saflarında savaşıyordu. Yakalanan İngiliz vatandaşları Sean Pinner ve Aiden Aslin ile Fas vatandaşı Saadoun Brahim Donetsk Halk Cumhuriyeti Yüksek Mahkemesi tarafından idam cezasına çarptırıldı. Sean Pinner ve Aiden Aslina idam cezasının okunma anları kayıt altına alındı. 

Korkunç şiddet: Biden'ı protesto eden kadına ABD polisi böyle saldırdı Dünya "PKK'nın Almanya'da 14 bin 500 üyesi bulunuyor" Dünya Güney Amerika ABD'ye karşı birleşti Dünya İngiltere'de insanlık dramı! Dünya İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sedatpad'dan Ulusal Kanal'a özel açıklamalar! Dünya Nijer emperyalizme karşı ayakta Dünya Rusya Ukrayna'nın İHA saldırısını engelledi Dünya NATO'ya giren Finlandiya'ya ilk silah verildi! Dünya DEAŞ'ın bir lideri daha öldü! Dünya Nijer'de neler oluyor? Dünya Çin ordusunun kuruluşu kutlandı! Dünya İran ve Suriye Türkiye-Suriye normalleşmesini görüştü Dünya