185 bin uzman çavuş 3600 ek gösterge istiyor

Tüm Uzmanlar ve Emeklileri Derneği Genel Başkanı Ömer Doğan, uzman çavuşların özlük haklarında iyileştirme yapılması gerektiğini söyledi. Doğan, lise mezunu uzman çavuşların da 3600 ek göstergeye dahil edilmeleri gerektiğini talep etti.

Uzman çavuşlar özlük haklarının iyileştirilmesini bekliyor.

Tüm Uzmanlar ve Emeklileri Derneği Genel Başkanı Ömer Doğan, Ulusal Kanal yayınında lise mezunu uzman çavuşların da 3600 ek göstergeye dahil edilmesini istedi.

Doğan 185 bin uzman çavuşu yakından ilgilendiren atama yönetmeliğin de de değişiklik talep etti.

Düzenlemeler arasında hastalık yönetmeliği kritik önemde. Tüm Uzmanlar ve Emeklileri Derneği Genel Başkanı taleplerini sıraladı.

Vatan Partisi'nin ucuz enerji çözümü Ekonomi Bakan Bilgin'den ara zam açıklaması Ekonomi ''Güçlü Türkiye’nin anahtarı yerli ve milli teknolojide'' Ekonomi "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Konyalı çiftçiden mazot isyanı! Yurt Ekonomi yönetimine Batı'dan alkış! Ekonomi Memurlardan dikkat çeken anket! Ekonomi Vatandaşlar borç batağında! Ekonomi Memurların zam pazarlığında son durum ne? Ekonomi Moddy's Mehmet Şimşek ekonomisini övdü Ekonomi İstanbul hazır giyim ve moda fuarı Ekonomi Ekonomide çıkış Avrupa Birliği mi? Ekonomi