"Kurbağa Adamlar" görevleri başında

Adıyaman'da "Kurbağa adamlar" olası boğulma vakalarına müdehale için tatbikatlarını artırdı. Adıyaman Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 6 kurbağa adam, zorlu görevlere hazır olabilmek için bulanık ve görüşün olmadığı sularda tatbikat yapıyor.

Yaz döneminde yaşanabilecek boğulma vakalarına müdehale için ekipler tatbikatlarını artırdı.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 6 kurbağa adam, zorlu görevlere hazır olabilmek için antrenman ve dalış yaparak tatbikat senaryolarını yerine getiriyor.

Su Altı Grup Amirliğinde görevli kurbağa adamlar, sorumluluk alanları Adıyaman, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis ve Malatya'da, çoğunlukla bulanık ve görüşün olmadığı sularda görev alıyor.

42 metreye kadar dalış yapabilen ekip, can kurtarmanın yanı sıra ceset çıkarma, dedektörle suç aleti arama ve kurtarma faaliyetleri de gerçekleştiriyor.

Muş'ta çocukları için eylem yapan aile sayısı 37'ye yükseldi Yurt Batman'da iki kişi silahla vurulmuş halde bulundu Yurt Vatan Partisi'nin 110. Üretim Devrimi Kurultayı'na üretici yoğun ilgi gösterdi Yurt Adnan Menderes'in son mektubu yapay zekayla seslendirildi Yurt "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Konyalı çiftçiden mazot isyanı! Yurt Buharkent'te taze incir festivali Yurt Ege Üniversitesi sağlık çalışanları hâlâ ödeme alamadı Yurt Galata Köprüsü depreme hazırlık için bakıma alınıyor! Yurt Türkiye şehitlerini uğurladı! Yurt İstanbul depreme nasıl hazırlanmalı? Yurt Sakarya'da büyük çiftçi buluşması Yurt