Turkcell'den 5G'de yerlilik çağrısı

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, iletişim teknolojilerinin geleceğini değerlendirdi. 5G’ye geçişte yerliliğin önemine dikkat çeken Erkan, ortak bir alt yapı kurulması gerektiğini söyledi. Erkan, "5G teknolojisinin doğru zamanını 2025 olarak öngörüyoruz." dedi.

İletişim teknolojilerinin geleceği masaya yatırıldı. Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ulusal Kanal'a konuşan Murat Erkan, 5G’ye geçişte yerliliğin önemine dikkat çekti. Ortak bir alt yapı kurulması gerektiğini söyledi.

5G'nin 5 doğruyla ilerlemesi gerektiğini belirten Erkan, " ilk olarak doğru teknoloji yatırımlarının yapılması gerekiyor." dedi.


"Fiber olmazsa 5G'nin başarılı olması çok zor" diyen Turkcell Genel Müdürü, Türkiye'nin her noktasında fiber yatırımlarının artırılması gerektiğine dikkat çekti.

Erkan, "5G teknolojisinin doğru zamanını 2025 olarak öngörüyoruz." dedi.

Ergin Konuksever: Cephelerde geçen bir ömür Medya Basın Ahlak Esasları yeniden düzenlendi Medya +90'ın fuhuşa özendiren belgeseline tepki yağdı Medya CHP medyası 'Atatürk'e kayıtsız kaldı! Gündem Aile Bakanı gazetecilerle buluştu Medya Ulusal Kanal'ın yeni GYY'si belli oldu Medya Aydınlık Gazetesi 102 yaşında Medya Ulusal Radyo 5 yaşında Medya Cumhurbaşkanlığı seçimi dünyada böyle yankılandı Medya Çizgi filmde LGBT propagandası Medya Dünya basını Türkiye'deki seçimlere odaklandı Medya Ulusal Radyo'ya bir ödül daha Medya