Kahramanmaraş EXPO 2023' e hazırlanıyor

Kahramanmaraş'ta Expo 2023 hazırlıkları yapılıyor. Etkinlik nedeniyle misafir ülke temsilcileri şehri ziyaret ediyor. Son olarak Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Reşat Memmedov Onikişubat Belediyesini ziyaret ederek hazırlıkları yerinde gördü.

Kahramanmaraş’ta EXPO 2023 hazırlıkları sürüyor. Uluslararası etkinlik için misafir ülke temsilcilerini şehre gelmeye başladı.

70 bin metrekare havuzu, 7 noktalı uğur böceği ve kelebek bahçesi, Arasta Çarşısı, botanik bahçesi ve hobi bahçeleriyle Kahramanmaraş EXPO 2023 yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olacak.

Azerbaycan’ın Ankara Büyükelçisi Reşat Memmedov da EXPO 2023 için yapılan tüm hazırlıkları yerinde gördü.

Organizasyonu düzenleyen Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Reşat Memmedov ile yakından ilgilenerek hazırlıkları anlattı.

Mahçiçek konuklarına, EXPO 2023 alanında projeler ve hedeflere ilişkin bilgi verdi.

Mahalleye ayı indi: İşte o görüntüler Yurt Balıklı Rum Hastanesi'ndeki yangın kontrol altına alındı Yurt İzmir'de su zammı ÜFE'yi de aştı Yurt Adnan Menderes'in son mektubu yapay zekayla seslendirildi Yurt "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Konyalı çiftçiden mazot isyanı! Yurt Buharkent'te taze incir festivali Yurt Ege Üniversitesi sağlık çalışanları hâlâ ödeme alamadı Yurt Galata Köprüsü depreme hazırlık için bakıma alınıyor! Yurt Türkiye şehitlerini uğurladı! Yurt İstanbul depreme nasıl hazırlanmalı? Yurt Sakarya'da büyük çiftçi buluşması Yurt