Adviye Bal'ın “Eşduyum/Empati” adlı sergisi sanatseverlerle buluştu

Ressam ve heykeltıraş Adviye Bal’ın “Eşduyum/Empati” adlı kişisel resim ile heykel sergisi İstanbul'da Balaban Sanat Galerisi’nde açıldı. Sergi 22 Ağustos'a kadar sanatseverlere açık olacak.

Ressam ve heykeltıraş Adviye Bal, yeni resim ve heykel sergisini açtı.

Bal’ın “Eşduyum/Empati” adlı kişisel resim ile heykel sergisi İstanbul'da Balaban Sanat Galerisi’nde sanatseverle buluştu.

Bal, sanatseverleri eserlerinde duygudaşlığa davet ediyor. Ziyaretçilerin empati ve eşduyum kavramı üzerinde düşünmesini de sağlıyor.

Sanatseverler İstanbul Beyoğlu Boğazkesen Caddesinde bulunan Balaban Sanat Galerisi’ni 22 Ağustos'a kadar ziyaret edebilecek.

Ankara Polatlı'da tarihe ışık tutan yeni keşif Kültür Sanat Türk mutfağı dünyaya açılıyor Kültür Sanat Alanya'da 164 metrekarelik Herakles mozaiği bulundu Kültür Sanat Aşık Veysel türküleri Latin Amerika'da Kültür Sanat Suna Kan son yolculuğuna uğurlandı Kültür Sanat Sihirli Pabuçlar Bale Okulu 45. yılını kutladı Kültür Sanat "Sanatçı Anadolu’dan yanaysa kıymetli" Kültür Sanat Asiye Dinçsoy da Türkiye'yi karaladı Kültür Sanat Atatürk'ün "Türk nedir?" sorusuna verdiği cevap duygulandırdı Kültür Sanat Cumhuriyet'in 100. yılına özel animasyon Kültür Sanat “Bir Destandır Çanakkale” oyunu büyük ilgi görüyor Yurt Aşık Veysel vefatının 50. yılında anıldı Yaşam