CHP ''Helalleşme''de kırmızı çizgiyi açıkladı

Ulusal Kanal, CHP Lideri Kemal Kılıçaroğlu’nun İstanbul’da helalleştiği Fatma Yavuz’un sosyal medyada Türkiye’yi soykırım ile suçlayan ifadelerini, Cumhuriyet Halk Partisi’ne sordu. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, “kul hakkı dışında kırmızı çizgimiz yok” dedi.

CHP, “Helalleşme”de kırmızı çizgisini açıkladı.

Ulusal Kanal, CHP Lideri Kemal Kılıçaroğlu’nun İstanbul’da helalleştiği Fatma Yavuz’un, Mustafa Kemal Atatürk ve Türkiye’yi soykırımcılıkla suçlayan ifadelerini, Cumhuriyet Halk Partisi’ne sordu:

- CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği helalleşme buluşmasında konuşan Fatma Yavuz’un Atatürk ve Türk milletini hedef alan sosyal medya paylaşımları ortaya çıkmıştı. Yavuz’un, Atatürk’ün Kürtlere milliyetçilik sattığını iddia etmesi ve Türk milletini soykırımcılıkla suçlaması CHP tabanında tepki gördü. CHP’nin helalleşmede kırmızı çizgisi var mı?


CHP Sözcüsü Faik Öztrak soruya “kul hakkı dışında kırmızı çizgimiz yok” yanıtını verdi.

Davutoğlu Suriye ile barışı hedef aldı Siyaset Fatih Kaymakamlığı'ndan ekümenlik açıklaması Siyaset İmamoğlu Tevfik Göksu'nun sorusuna yanıt veremedi Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset "Hükümet tarım politikasını değiştirsin" Ekonomi Akşener'den CHP'ye eleştiri! Siyaset