Erdoğan: "Sedat Peker ve Peker'i kullananlara geçit yok"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri, ülkemizin adalet sistemini, suç çetelerinin kirli oyunlarına kurban etmek için uğraşıyor. Böyle bir rezilliğe asla izin vermeyeceğiz" dedi. Erdoğan, Peker hakkında "Sedat Peker ve Peker'i kullananlara geçit yok" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri, ülkemizin adalet sistemini, suç çetelerinin kirli oyunlarına kurban etmek için uğraşıyor. Böyle bir rezilliğe asla izin vermeyeceğiz" dedi. Erdoğan, Peker hakkında " Sedat Peker ve Peker'i kullananlara geçit yok" ifadelerini kullandı.

İzmir depreminde ihmal var mı? Siyaset Erdoğan'dan Demirtaş ve Kavala'ya Özgürlük isteyen AİHM'e sert sözler Siyaset Maltepe Belediyesi'nde rüşvet iddianamesi tamamlandı Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset "Hükümet tarım politikasını değiştirsin" Ekonomi Akşener'den CHP'ye eleştiri! Siyaset