AK Parti MKYK üyesi Külünk'ten Perinçek açıklaması

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi olan Metin Külünk, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in İslamiyet'in yayılışı ve Hz. Muhammed'in mücadelesiyle ilgili ifadelerini değerlendirdi. Perinçek’in sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade eden Külünk, "kıyaslama niyetiyle olmadığını düşünüyorum" dedi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi olan Metin Külünk, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in İslamiyet'in yayılışı ve Hz. Muhammed'in mücadelesiyle ilgili ifadelerini değerlendirdi.

Kırpılarak servis edilen ifadelerin yanlış anlaşıldığını söyledi.  Bir kıyaslama söz konusu olmadığını söyleyen Külünk, Perinçek'in sayısal ifadeye dikkat çektiğini kaydetti.

Katıldığı bir programda soruları yanıtlayan Külünk, Perinçek’in konuyla ilgili sosyal medyada yaptığı açıklamaları da dikkatlice okuduğunu söyledi.

Gülşen hakkında 3 yıla kadar hapis istendi Gündem Yargı camiasında AİHM tartışması: ''Türkiye kuşatılmak isteniyor'' Gündem Thodex'in kurucusu Fatih Özer Arnavutluk’ta mahkemeye çıktı Gündem Dilan Polat ve Engin Polat Gözaltına Alındı! Gündem "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Kira çıkmazında arabulucu dönemi! Gündem Aydınlık'ın Ukrayna haberi dünyada ses getirdi Gündem Askeri hastaneler yeniden açılıyor mu? Gündem MGK bildirisinde FETÖ vurgusu Gündem Eren'in şehit edilişinin 6. yıl dönümü! Gündem Ege Üniversitesi'nde iş bırakma eylemi Gündem Tanzanya'daki Türk işçiler mağdur! Gündem