'Ali' filmi 22 Mart'ta sinemalarda

“Kanser” hastalığını konu alan “Ali” filmi 22 Mart tarihinde sinemalarda olacak. Gerçek bir hikayenin anlatıldığı film aile arasındaki derin sevgiyi de gözler önüne serecek.

Tüm dünyada milyonlarca ailenin mücadele ettiği amansız bir hastalık kanser... Dokunaklı hikayesiyle "Ali" filmi, bu konuyu beyazpardeye yansıtacak.

Filmde hayatın en acımasız yüzünü bütün çıplaklığı ile en dramatik şekliyle anlatılıyor. Bu yapım; Anneler, babalar ve çocuklar arasındaki derin sevgiyi de gözler önüne serecek.

Senaryosunu Gurbet Gurur Cantürk'ün yazdığı, Ramazan Özer yönettiği dram türündeki yapıtta Gürbey İleri, Hakan Meriçliler, Karel Gültekin ve Semra Dinçer'in yanı sıra önemli oyuncular yer alıyor.

Konusu itibariyle hüzünlü etkisi bütün sette hissedilen film 22 Mart tarihinde sinemalarda olacak.

7 yeni film vizyona girdi Kültür Sanat Piyanonun dahi çocuğu Kültür Sanat Bu hafta vizyona biri yerli toplam 7 film girdi Kültür Sanat Aşık Veysel türküleri Latin Amerika'da Kültür Sanat Suna Kan son yolculuğuna uğurlandı Kültür Sanat Sihirli Pabuçlar Bale Okulu 45. yılını kutladı Kültür Sanat "Sanatçı Anadolu’dan yanaysa kıymetli" Kültür Sanat Asiye Dinçsoy da Türkiye'yi karaladı Kültür Sanat Atatürk'ün "Türk nedir?" sorusuna verdiği cevap duygulandırdı Kültür Sanat Cumhuriyet'in 100. yılına özel animasyon Kültür Sanat “Bir Destandır Çanakkale” oyunu büyük ilgi görüyor Yurt Aşık Veysel vefatının 50. yılında anıldı Yaşam