Bu hafta vizyona biri yerli toplam 7 film girdi

Bu hafta vizyona biri yerli toplam 7 film girdi. Sinemaseverlerle buluşacak filmlere gözatalım...

Haruki Murakami'nin "Barn Burning" isimli kısa öyküsünden uyarlanan ve Cannes'da iki ödüle değer görülen "Şüphe" adlı film haftanın öne çıkan yapımı.

Bu hafta vizyona giren bir başka film"Replikalar." Bilim Kurgu türündeki filmin başrolünde Keanu Reeves var. Yönetmen koltuğundaysa 2008 yapımı "Hain" filmiyle tanınan Jeffrey Nachmanoff oturuyor.

İngiliz halk hikayelerinde yeri olan halk kahramanı "Robin Hood"u anlatan 2018 yapımlı film, macera ve aksiyon tutkunlarının ilgisini çekmeye aday.

2015 yapımı "Creed: Efsanenin Doğuşu" adlı filmin devam halkası "Creed 2: Efsane Yükseliyor" vizyonda. Filmin başrolünde Sylvester Stallone ve Michael B. Jordan var.

Haftanın animasyon türündeki filmi "Ralph ve İnternet", 2012 yapımı "Oyunbozan Ralph"in devam halkası olarak izleyiciyle buluşuyor.

Haftanın tek korku filmi "Lanetli Sular", arkadaşının havuzunda şeytani bir varlık tarafından saldırıya uğrayan Sara'nın mücadelesini anlatıyor.

Haftanın tek yerli yapımı "Dalavere"nin yönetmenliğini Hasan Göktaş üstlendi. Filmin oyuncu kadrosunda aralarında Ali Çatalbaş, Erdağ Yenel, Mehmet Ali Kaptanlar, Abidin Yerebakan, Hüseyin Elmalıpınar, Serdal Genç ve Bahtiyar Engin yer alıyor.