Karaismailoğlu ve Soylu İstanbul'da kar mesaisinde

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'da yoğun kar görülen bölgelerde inceleme yaptı. Kuzey Marmara Otoyolu ve TEM Otoyolu dâhil olmak üzere İstanbul’da tüm yollar trafiğe yeniden açıldığı duyuruldu. İki bakan Perşembe gününe kadar etkili olacak yağışa karşı da uyarılarda bulunuldu.

İstanbul'daki kar yağışı nedeniyle yetililer alarmda.

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'da kar yağışının devam ettiği bölgelerde inceleme yaptı.

Kameralar karşısına geçen 2 bakan son durumla ilgili açıklama yaptı. İstanbulluların mümkün oldukça özel araçlarıyla yola çıkılmaması gerektiği ifade edildi.

Bakan Soylu, Perşembeye kadar kar yağışının devam edeceğini belirterek vatandaşlara uyarı yaptı.

Kuzey Marmara Otoyolu ve TEM Otoyolu dâhil olmak üzere İstanbul’da tüm yollar saatler sonra trafiğe yeniden açıldı. Marmaray ise ücretsiz olarak sabaha kadar İstanbullulara hizmet verecek.

Yurtta kar yağışı hayatı zorlaştırdı Yurt İBB karla mücadelede yetersiz kaldı Yurt Soğan hasadı eve destek Yurt Adnan Menderes'in son mektubu yapay zekayla seslendirildi Yurt "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Konyalı çiftçiden mazot isyanı! Yurt Buharkent'te taze incir festivali Yurt Ege Üniversitesi sağlık çalışanları hâlâ ödeme alamadı Yurt Galata Köprüsü depreme hazırlık için bakıma alınıyor! Yurt Türkiye şehitlerini uğurladı! Yurt İstanbul depreme nasıl hazırlanmalı? Yurt Sakarya'da büyük çiftçi buluşması Yurt