Kılıçdaroğlu'ndan fondaş medyaya övgü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amerika, Norveç ve İsveç’ten fonlanan Medyascope'tan övgüyle bahsetti. Kılıçdaroğlu, fonlandığı Amerikan raporlarında tescillenmiş Medyascope’u 'bağımsız' olarak niteledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amerika, Norveç ve İsveç’ten fonlanan Medyascope'a konuştu.

Kanalın sahibi Ruşen Çakır ile birlikte yaptıkları yayın öncesini paylaştığı görüntülerde Medyascope'u 'bağımsız' olarak niteledi.

Amerikan Chrest Foundation'ın yayınladığı raporlarda ABD yönetimi tarafından fonlandıkları yayın kuruluşları arasında olduğu Medyascope'un bu ortaya çıktı.

Bakanlar Kurulu toplanıyor Siyaset ''Ulaştırma Bakanım ağzının payını verdi'' Siyaset FETÖ ve PKK neden Bozdağ'ı hedef alıyor? Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset "Hükümet tarım politikasını değiştirsin" Ekonomi Akşener'den CHP'ye eleştiri! Siyaset