Yaralı yaban hayvanlarını yalnız bırakmadılar

Şanlıurfa'da doğada yaralı halde bulunan yaban hayvanları tedavi edildikten sonra doğal ortamlarına bırakıldı. Son iki yılda tedavi ve rehabilitasyonu tamamlanan 3 kerkenez, 2 peçeli baykuş, 1 kızıl şahin ve 8 kum kekliği doğal yaşam alanına salındı.

Yaralı bulundurlar, iyileştirildikten sonra doğal ortamına bırakıldılar.

Şanlıurfa Gölpınar Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi'nde, yaralı veya bitkin olarak bulunan hayvanlar tedavi ediliyor.

Tedavisi tamamlanan 3 kerkenez, 2 peçeli baykuş, 1 kızıl şahin ve 8 kum kekliği, son kez muayeneden geçirildi.

Daha sonra kafeslere alınarak bırakılacakları alana götürüldüler.

Rehabilitasyon merkezi yaralı hayvanlara şifa dağıtıyor.

Çok sayıda başka hayvanın da tedavisinin yapıldığı rehabilitasyon merkezinde, tedavisi tamamlanan bir porsuk da yaşam alanına bırakılmak üzere Mardin'e gönderildi.

İBB'nin teklifi 13. kez reddedildi Yurt Evlat nöbetinin 35. zaferi Yurt Yunanistan Türk balıkçı teknelerine ateş açtı Yurt Adnan Menderes'in son mektubu yapay zekayla seslendirildi Yurt "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Konyalı çiftçiden mazot isyanı! Yurt Buharkent'te taze incir festivali Yurt Ege Üniversitesi sağlık çalışanları hâlâ ödeme alamadı Yurt Galata Köprüsü depreme hazırlık için bakıma alınıyor! Yurt Türkiye şehitlerini uğurladı! Yurt İstanbul depreme nasıl hazırlanmalı? Yurt Sakarya'da büyük çiftçi buluşması Yurt