Türk sanayicilerden ticarette ruble talebi

Antalya, her sektörde Rusya ile ticaretin en etkin sürdürüldüğü kentimiz. Organize Sanayi Bölgesi’nden Rusya ile ticaret yollarının açılması ve seçeneklerin artırılması için önemli talepler yükseldi. Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, ticarette karşılıklı milli para birimlerinin kullanılmasının turizm, tarım ve sanayi açısından önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Sanayiciler, karşılıklı milli paraların kullanılmasını fırsat olarak değerlendirdi.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Ulusal Kanal’a konuştu. Bahar, iki ülke ticaretine dönük finansal engellerin kaldırılmasında Merkez Bankası’nın rolüne dikkat çekti.

Ali Bahar, ticarette karşılıklı milli para birimlerinin kullanılmasının turizm, tarım ve sanayi açısından önemli bir fırsat olduğunu belirtti.

Stratejik sektörlerde bağımsızlık vurgusu yapan Bahar, bunun için de sürdürülebilir planlamanın gereğini vurguladı.

Bahar, şirketlerin yatırım önceliğine vurgu yaptı.

Üreticiler çay kanununun çıkarılmasını istiyor Ekonomi Enerjide kamulaştırma kararları Resmi Gazete'de Ekonomi Üretici Et ve Süt Kurumu'na tepkili Ekonomi "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Konyalı çiftçiden mazot isyanı! Yurt Ekonomi yönetimine Batı'dan alkış! Ekonomi Memurlardan dikkat çeken anket! Ekonomi Vatandaşlar borç batağında! Ekonomi Memurların zam pazarlığında son durum ne? Ekonomi Moddy's Mehmet Şimşek ekonomisini övdü Ekonomi İstanbul hazır giyim ve moda fuarı Ekonomi Ekonomide çıkış Avrupa Birliği mi? Ekonomi