Evlat nöbeti 950.gününde

Dağa kaçırılan çocukları için Diyarbakır HDP il binası önünde oturma eylemi yapan aileler, çocuklarının teslim olmasını istiyor. Eylemde 950'nci günü geride bırakan aileler, "bizim direnişimiz HDP'nin yıkılışı olacak" dedi.

Dağa kaçırılan çocukları için Diyarbakır HDP il binası önünde oturma eylemi yapan aileler, çocuklarının teslim olmasını istiyor. Eylemde 950'nci günü geride bırakan aileler konuştu. ''Bizim direnişimiz HDP'nin yıkılışı olacak" dedi.

Taşkınlar için erken uyarı sistemi Yurt Thodex'in reklam yüzleri için karar Gündem Üretim girdilerindeki artış eti vurdu Yurt Turizmde temel sorun plansızlık Yurt Kollar Zeyniler Hınkalı için sıvandı Yurt Isparta'da 24. Honamlı Yörükleri Şenliği yapıldı Yurt Vatan Partisi, Arnavutköy'de halkla dayanışma içinde! Yurt Manisa'da üzüm bağlarını dolu vurdu! Yurt Kurban Bayramı öncesi vatandaş da besici de hesabın içinden çıkamıyor Yurt Hatay'da hasat başladı ama buğdayda fiyat açıklanmadı Yurt Reklama tıkladı, hayatı karardı! Yurt PTT'den dolandırıcılık uyarısı! Yurt