Bin yıl sonra insanların nasıl görüneceği Mindy adı verilen bir modelle oluşturuldu

Teknoloji her alanda insan yaşamına fayda sağlıyor fakat doğru kullanılmadığı takdirde elbette zararları da görülebiliyor. Özel bir şirket bu konuyu araştırdı, günümüzden bin yıl sonra insanların nasıl görüneceği hayal edildi.

Teknoloji her alanda insan yaşamına fayda sağlıyor fakat doğru kullanılmadığı takdirde elbette zararları da görülebiliyor. Özel bir şirket bu konuyu araştırdı, günümüzden bin yıl sonra insanların nasıl görüneceği hayal edildi. Çalışmayla beraber Mindy adı verilen bir model oluşturuldu. Teknolojiye gittikçe bağımlı olan insanların nasıl görüneceği bu modelle gösterildi. 


Gelişen teknoloji insan hayatında daha fazla yer ediniyor. Peki teknoloji gereğinden fazla kullanıldığı takdirde ne gibi zararlar doğurabilir?

Özel bir telekominikasyon şirketi bu alanda bir çalışma yaptı. Günümüzden bin yıl sonra insanların nasıl görüneceği hayal edildi. Çalışmayla beraber Mindy adı verilen bir model oluşturuldu.

Mindy'nin kambur bir sırtı, geniş bir boynu, pençeli elleri ve ikinci bir göz kapağı bulunuyor.

Telefonlarımıza saatlerce bakmak, modele göre yalnızca kambur sırtlara değil, aynı zamanda daha kalın boyunlara da neden olabiliyor.

Akıllı telefon kullanırken sürekli aşağıya doğru bakıyoruz bu da boyun kaslarımızın daha fazla çalışmasına neden oluyor.

Çalışmadaki diğer özellikler arasında daha kalın bir kafatası ve daha küçük bir beyin ile ışığa aşırı maruz kalmayı önlemek için ikinci bir göz kapağı yer alıyor.

# teknoloji