Lezgin Önal ve Seval Önal Vatan Partisi'ne üye oldu

17. Dönem Hakkâri Milletvekili Lezgin Önal ve Tansu Çiller'in Başbakanlığı döneminde DYP'de önemli görevlerde yer alan, Lezgin Önal'ın eşi Seval Önal Vatan Partisi'ne üye oldu

Lezgin Önal ve Seval Önal Vatan Partisi'ne üye oldu

17. Dönem Hakkâri Milletvekili Lezgin Önal ve Tansu Çiller'in Başbakanlığı döneminde DYP'de önemli görevlerde yer alan, Lezgin Önal'ın eşi Seval ÖnalVatan Partisi'ne üye oldu.

Lezgin Önal'a Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Seval Önal'a Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan tarafından parti rozetleri takıldı.

Seval Önal, Vatan Partisi'ne katılımın ardından şunları söyledi:

"Vatan Partisi ülkesini ve bayrağını seven bir parti. Bizler vatanını seven, ailece kendini vatanına adamış bireyler olarak okuduk, inceledik Doğu Perinçek beyefendinin çok zeki, akıllı ve başarılı olduğunu biliyoruz. Kendilerini yakından tanıma fırsatı bulduk, partiyi gördük tanıdık, çok değerli komutanlarımız, devlet büyüklerimiz de bu partide. Doğru olduğunu bildiğimiz için, güvendiğimiz için Vatan Partisi'ne severek katıldık çok mutluyuz. Doğu Perinçek'i Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz. Milletimize hayırlı uğurlu olsun."

ulusal.com.tr

# vatan partisi # Doğu Perinçek # lezgin önal