Cristiano Ronaldo Dünya Kupasında neden ağladı?

Yeşim Eryılmaz'ın sunduğu Gün Ortası programına konuk olan Spor Yorumcusu İbrahim Yavuz Dünya Kupasını değerlendirdi.

Spor Yorumcusu İbrahim Yavuz, Yeşim Eryılmaz'ın sunduğu Gün Ortası programına konuk oldu. 2022 Dünya Kupası hakkında konuşan Yavuz bu yıl ki dünya kupasının çok keyif vermediğni söyledi ve ekledi:

"Biz daha önce yıldız oyuncuların olduğu bir organizasyonu izliyorduk. Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonası denildiğinde en iyilerin bir arada olduğu organizasyon ve mücadeleden çok teknik becerinin ön plana çıktığı organizasyonlar izliyorduk. Artık öyle oyunlar olmuyor. Fas’ın hala organizasyonun içinde olmasının en önemli sebeplerinden beri atletizm ve beceriyi harmanlayıp taktiksel disipline sadık kalması ile açıklanıyor."

Fas kadrosunda Avrupa'nın önemli liglerinde oynayan oyuncuların olduğunu vurgulayan yorumcu İbrahim Yavuz  "Çok zor bir gruptan geldiler, çok zor ülkeleri elediler" dedi. İbrahim Yavuz Fas-Portekiz maçında 2. yarıda devreye giren Cristiano Ronaldo'nun maç bitişinde ağlamasını şöyle yorumladı:

"Cristiano Ronaldo, kariyerinin sonlarına gelmiş bir oyuncu ve dünya futbol tarihinde kırılması zor rekorlara sahip bir oyuncudan bahsediyoruz. Onun için kolay değil bu tarz oyuncular için veda etmek. Yakın zamanda kulübü ile yolları ayırdı. Milli takımda çok iyi konsantre olmuştu ve ilk maçtan sonra yedek kulübesine çekildi. Kupaya veda etme ve bu süreçte yaşadığı duygu birikiminden kaynaklı gözyaşlarına hakim olamadı. Bunun Messi’nin varlığı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Messi bugün turnuvada olmamış  olsaydı aynı duyguları yaşardı diye düşünüyorum."
# dünya kupası # Fas # cristiano ronaldo