LGBT gençler üzerinde nasıl hakimiyet kuruyor? | Meltem Ayvalı değerlendirdi

Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı, LGBT'nin gençler üzerinden nefes aldığını ve onların gençliğinden yararlanarak insanlığı toplumsal olarak yıkıma uğrattığını söyledi.

LGBT dayatmasının gençler üzerindeki etkisine değinen Meltem Ayvalı, propagandanın en çok görsel ve işitsel medyadan gençleri etkilediğini söyledi. Şarkıcı Gülşen'in konserde LGBT bayrağı açması, Dünyaca ünlü pop yıldızı Miley Cyrus'ın "Ben cinsiyetsizim" demesi, Disney yapımı bir animasyon filminde iki erkek çocuğunun yakınlaşması gibi örneklerle dayatmayı anlatan Ayvalı şunları söyledi: 

Gençliğin bir kimlik arayışı var. Gençliğin düzene isyan eden ve düzeni değiştirmeyi hedefleyen enerjisi var. Bu gençler sistem tarafından LGBT’ye yönlendiriliyor. Çünkü LGBT’ye çağdaş, ilerici, eşitlikçi hatta solcu diye bir anlam yükleniyor. LGBT eşitliği katlediyor. Eşitliğin katledildiği toplumlarda yaygınlaştığını, çağdaşlıkla ve insan hakları ile ilgisi olmadığı aksine aileyi, milli devleti yıkıma uğratan emperyalist saldırıdır. Ama her şeyden önce insanı yıkıma uğratır. Biz insanı yıkıma uğratan bu dayatma ile mücadele ediyoruz.
# LGBTQ # LGBT kimliği # LGBT dayatması