Türk milleti LGBT dayatmasına karşı: Halkın yüzde 71.9'u destek verdi

Türkiye’de halk, ABD ve Batı’nın çocukları ve gençleri hedef alan çürüme politikalarına karşı alanlara inmişti. Areda Survey Araştırma Şirketi’nin yaptığı anket, halkın ezici çoğunluğunun LGBT dayatmasına karşı yapılan “Büyük Aile Buluşması”nı desteklediğini ortaya koydu.

Türk halkı, ABD ve Batı’nın çürüme politikalarına direniyor.

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu’nun öncülüğünde 150 kurum, 18 Eylül’de İstanbul’da bir araya gelerek, ABD’nin LGBT projesine karşı yürümüştü. Araştırma şirketi Areda Survey, ‘Büyük Aile Buluşması’nın toplum nezdindeki karşılığını mercek altına aldı.

26-29 Eylül tarihleri arasında yapılan ankette, 2 bin kişiye “Geçtiğimiz günlerde LGBT karşıtı bir gösteri yapıldı. Siz bu gösteri hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusu yöneltildi. Katılımcıların yüzde 71,9’u ‘Doğru buluyorum’ derken, eylemi desteklemeyenlerin oranı yüzde 28,1’de kaldı.

Ankete katılanların yüzde 50,7'sini kadınlar, yüzde 49,3'ünü ise erkekler oluşturdu. Büyük Aile Buluşmasına kadınların yüzde 74,8'i destek verirken, erkeklerin de yüzde 69'u eylemi doğru bulduğunu beyan etti.

Çocuklarının geleceğinde endişe duyan aileler, İstanbul Fatih’te LGBT propagandasına karşı bir araya gelmiş, gencinden yaşlısına binlerce insanın Saraçhane Meydanı'na sığmadığı 'sessiz yürüyüş' Beyazıt Meydanı'nda son bulmuştu.

# Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu # LGBT dayatması