KontrPKK/HDP Apo’yu kullanarak kışkırtmalar örgütlüyor

Murat İnce

Murat İnce

Köşe Yazısı

HDP köşeye sıkıştıkça Abdullah Öcalan ismine sarılarak yaygara koparıyor. Amerikan emperyalizminin ve İsrail siyonizminin kara gücü PKK, bölgemizde ulus devletlerin parçalanmasında kullanılan piyon örgüttür. ABD/NATO’nun Türkiye’de örgütlediği kontrgerilla (gladyo - SüperNATO) kurulduğundan bu yana sayısız katliamların, provokasyonların, faili meçhullerin, cinayetlerin, etnik ve dini kışkırtmaların doğrudan planlayıcısı ve uygulayıcısı olmuştur. 1980 sonrasında gladyo yapılanması “kontrFETÖ” ile 15 Temmuz 2016 tarihine kadar yoluna devam etmiştir. Günümüzde ise ABD/İsrail’in devlet çıkarlarının gereği olarak “kontrPKK” ülkemiz sathında istikrarsızlığı yaymak için çalışmaktadır.

Seçimler yaklaştıkça kontrPKK-HDP/DBP ile destekçileri ülkemizin muhtelif yerlerinde ve özelliklede metropollerde yazdıkları gibi “dayanışma eylemleri” vb. isimler altında istikrarsızlık yaratmak için provokasyonlara başvurabilir! Tedbirlerin şimdiden alınması ileride olabilecek olumsuz gelişmeleri de önleyecektir. Tedbirlerin başında ise HDP’nin kapatılması gelmektedir.

HDP APO’YU KULLANIYOR

HDP her köşeye sıkıştırıldığı anda Apo seferberliği başlatır. Şimdi de 15 Şubat tarihinde “İmralı’ya yürüyüş” kışkırtmasını örgütleme peşindedir. Ülkemiz sathında İmralı hedefli kalkışmanın kesinlikle engellenmesi gerekiyor. Etnik ayrışmayı besleyecek böylesi bir girişimin demokratik hakkın kullanılmasıyla hiçbir alakası yoktur. Aslına bakılacak olursa Abdullah Öcalan ne PKK’nın ve ne de HDP/DBP’nin umurunda değil! Onlar şunun bilincinde; Apo artık eskisi gibi örgüte hükmedemez ve yönetemez! Çünkü 1999’dan beri köprülerin altından çok sular aktı, çok şey değişti. Abdullah Öcalan’ın bıraktığı PKK şimdi CİA/MOSSAD’ın kontrPKK’sine evirildi.

PKK ile yan kolları arasındaki bitmeyecek rekabetleri bir nebze olsun hafifletmek ve seçimlere birlik mesajı vermek için Abdullah Öcalan kullanılıyor. Evet, Apo’dan boşalan yeri şu ana kadar hiçbir PKK’lı dolduramadı. Onun yerine tüm ipleri elinde bulunduran CİA/MOSSAD dolduruyor. İstihbarat örgütlerinin elinde oyuncak haline getirilen PKK’yı Öcalan’a sarılmak kurtaramayacaktır.

Bir örgüt emperyalizmin taşeronluk görevini üstlenirse kontra örgüte dönüşmesi kaçınılmazdır. Tüm gücünü birlikte yaşayan insanların parçalanmasına harcarsanız, gün gelir harcanırsınız. kontrPKK’nın harcandığı günleri yaşıyoruz.

# pkk # halkların demokratik partisi