Kongolu madenciler göçükten böyle çıkarıldı: Elleriyle kazarak kurtardılar!

Dünyadaki kobalt rezervinin yüzde 60'ının bulunduğu ve bir kısmı da batılı ülkeler tarafından sömürülen Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde çok zor şartlar altında çalışan işçiler madenin altında kalıyor. Maden işçilerinin arkadaşlarını göçükten kurtarma çabası ise göz dolduruyor.

Yarın 1 Mayıs... Emekçiler dünyanın dört bir yanında üretmeye, değer yaratmaya devam ediyor. Bugün elimize ulaşan çok özel bir görüntüyü sizlerle paylaşıyoruz. Dünyadaki kobalt rezervinin yüzde 60'ının bulunduğu ve bir kısmı da batılı ülkeler tarafından sömürülen Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde çok zor şartlar altında çalışan işçiler madenin altında kalıyor. Maden işçilerinin arkadaşlarını göçükten kurtarma çabası ise göz dolduruyor. Vidyonun sonunda yaşadıkları sevinç ise yürekleri dağlıyor.

İspanya'da kira krizi: Sınırlama getirildi Dünya Danimarka'da Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağına saldırı Dünya Fransız casusun Libya itirafları Dünya İngiltere'de insanlık dramı! Dünya İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sedatpad'dan Ulusal Kanal'a özel açıklamalar! Dünya Nijer emperyalizme karşı ayakta Dünya Rusya Ukrayna'nın İHA saldırısını engelledi Dünya NATO'ya giren Finlandiya'ya ilk silah verildi! Dünya DEAŞ'ın bir lideri daha öldü! Dünya Nijer'de neler oluyor? Dünya Çin ordusunun kuruluşu kutlandı! Dünya İran ve Suriye Türkiye-Suriye normalleşmesini görüştü Dünya