Sansürlenen o belgeseli Elon Musk yayınladı: Kadın nedir?

LGBT lobilerinin baskısı nedeniyle sansürlenmek istenen “Kadın Nedir?” belgeseli, Türkçe altyazılı olarak yayınlandı. Sansürün Önüne Geçen Elon Musk: “Kadın Nedir?” Belgeseli Twitter’da yayınlandı. İşte o belgeselin tamamı...

Amerikalı yazar ve yorumcu Matth Walsh tarafından hazırlanan “Kadın Nedir?” (What Is a Woman?) belgeseli LGBT lobilerinin hedefinde.

Belgeselde; kadın erkek, genç yaşlı ve LGBT’lilere yöneltilen sorulara cevap aranıyor. Walsh, belgeselde bilinen soruyu Afrika’da ilk kabilelerin soyundan olduğu iddia edilen Masai kabilesinin üyelerine sordu.

"KADIN NEDİR?" BELGESELİ TÜRKÇE ALTYAZILI İZLE

LGBT lobilerinin baskısı altında olan “Kadın Nedir?” belgeseli, Amerikalı yazar ve yorumcu Matth Walsh tarafından hazırlandı. Belgeselde; kadın erkek, genç yaşlı ve LGBT’lilere yöneltilen sorulara cevap aranıyor. Belgeseldeki ilginç anlar kaydedildi. 

İşte Adıyaman'a yapılacak konut sayısı! Siyaset İyi Parti'den CHP'ye "büyükşehir" şartı Siyaset HDP'li belediye başkanı gözaltına alındı Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset "Hükümet tarım politikasını değiştirsin" Ekonomi Akşener'den CHP'ye eleştiri! Siyaset