Perinçek: "ABD ve Avrupa’dan ‘aferin’ alma programı"

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın “Avrupa bize aferin diyecek” sözlerine yanıt verdi. Perinçek, "Millet İttifakı'nın programı, Amerika ve Avrupa'dan 'aferin' alma programı." ifadelerini kullandı.

Altılı Masa mutabakat metninde Batı'ya bağlılık sözü verirken Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın “Avrupa bize aferin diyecek” sözleri büyük tepki çekti.

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, Babacan'a sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

Çıkış Yolu Programındaki konuşmasını paylaşan Perinçek, "Millet İttifakı'nın programı, Amerika ve Avrupa'dan 'aferin' alma programı." ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi'nden Diyarbakır'da ekmek ustalarına destek Siyaset Vatan Partisi'nin kira kampanyası Ankara'da da karşılık buldu Siyaset TGB "Gençlerin Oyu Buraya" kampanyasını başlattı Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset "Hükümet tarım politikasını değiştirsin" Ekonomi Akşener'den CHP'ye eleştiri! Siyaset