PKK/YPG 2 günde 17 çocuk kaçırdı!

Birleşmiş Milletler raporuna rağmen dünya, PKK/YPG’nin çocukları kaçırıp zorla silah altına almasına izin veriyor. Terör örgütü Suriye’de işgali altındaki bölgelerden son 2 günde 17 çocuğu zorla silah altına aldığı belirtildi.

PKK/YPG, Suriye’nin Haseke ve Halep illerinde yuvalandığı bölgelerde çocuk kaçırma eylemlerine hız verdi. Haseke il merkezinde lise son sınavı çıkışı 6 çocuğu kaçıran teröristler, şimdi de Kamışlı ilçesinden 7 ve Halep’in Münbiç ilçesinden 4 çocuğu ailesinden kopardı.

Terör örgütünün Suriye’de işgali altındaki bölgelerde anayollar ve okul önlerindeki kontrol noktaları sayısını artırdığı ve çocukları bu kontrol noktalarında tespit ettiği belirliyor.

PKK/YPG sadece son 2 günde 17 çocuğu zorla silah altına alarak hayatlarını kararttı. Alıkonulan çocuklar Haseke'nin Malikiyye ilçesine bağlı Han el-Cebel köyündeki sözde eğitim kamplarına götürüldü.

Dünya PKK/YPG’nin çocukları silah altına almamsına izin veriyor. Hem de Birleşmiş Milletler raporlarına rağmen. ABD himayesindeki PKK/YPG, Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği tespitlerine göre sadece 2022 yılında 1200’den fazla çocuğu militan olarak terör örgütü saflarına dahil etti.

İyi Parti'de istifa depremi! Siyaset Saadet ve Gelecek Partileri birleşti! Siyaset Perinçek'ten Gladyo açıklaması Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset "Hükümet tarım politikasını değiştirsin" Ekonomi Akşener'den CHP'ye eleştiri! Siyaset