Sinciang Harika Diyar: Batı'nın yalan propagandasına karşın barışın ve mutluluğun hakim olduğu diyar

Sinciang Harika diyar…Batı'nın yalan propagandasına karşın barışın ve mutluluğun hakim olduğu diyar. İpek Yolu'nun ticari merkezi olan, gün geçtikçe gelişen Sinciang'dan çektiğimiz özel görüntüler.

Batı'nın yalan propagandasına karşın barışın ve mutluluğun hakim olduğu diyar. İpek Yolu'nun ticari merkezi olan, gün geçtikçe gelişen Sinciang'dan çektiğimiz özel görüntüler… Sinciang’ın ekonomik sıçrayışını kendi gözlerimizle gördük,, halkının özgürce yaşamına tanıklık ettik. Çin Ekonomik İş Birliği Merkezi'nin düzenlediği gezi ile izleyicilerimizi gerçek Sinciang'da unutulmaz bir yolculuğa çıkarıyoruz.

Vatan Partisi ve esnaf Yenişehir pazarının yıkımına geçit vermedi Siyaset Kültür ve Cemevi Başkanlığı kuruluyor Siyaset İBB 2023 Bütçesini sunamadı Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset "Hükümet tarım politikasını değiştirsin" Ekonomi Akşener'den CHP'ye eleştiri! Siyaset