Siirt şehidine veda

Siirt'in Pervari ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Ercan Özcan, ebediyete uğurlandı. Balıkesir'deki törene çok sayıda yurttaş katıldı.

Kahraman asker bu görüntülerle son yolculuğuna uğurlandı.

Uzman Çavuş Ercan Özcan Siirt'in Pervari ilçesindeki terör operasyonlarına katılmıştı. Teröristlerin saldırısında yaralandı, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Siirt'ten askeri uçakla Balıkesir'e uğurlanan şehidin naaşı, 9. Ana Jet Üs Komutanlığından alınarak Altıeylül ilçesi Ortamandıra Mahallesi'ne götürüldü.

Babaevinden helallik alındı. Mahalle meydanında tören yapıldı.

Kahraman şehidin naaşı mahalle mezarlığında sonsuzluğa uğurlandı.

Türkiye ile Pakistan arasında iş birliği anlaşmaları imzalandı Siyaset İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki dava duruşması ertelendi Siyaset 6'lı masanın rotası AB oldu Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset "Hükümet tarım politikasını değiştirsin" Ekonomi Akşener'den CHP'ye eleştiri! Siyaset