Antalya sahillerinde tatil yoğunluğu

Hava sıcaklığının 39 dereceyi bulduğu Antalya'da sahiller doldu taştı. Kurban Bayramı tatilini fırsat bilenler sıcak havanın keyfini çıkardı.

Hava sıcaklığı 39, deniz suyu sıcaklığı 28 dereceye yükseldi. Nem oranı ise yüzde 43'ü gördü. Tatilciler sahillere akın etti.

Yerli ve yabancı turistler Antalya Konyaaltı Sahili ile Lara ve Sarısu plajlarında yoğunluk oluşturdu. Kimi tatilci güneşten korunmak için plaj şemsiyelerinin altında oturdu kimi de şezlonglara uzanarak güneşlendi.

Sıcaktan bunalan tatilciler sık sık denize girerek serinlemeye çalıştı. Çocuklar ise kayalıklardan denize atlayarak eğlendi.

Anadolu Kartalları pilot yuvasında yetişiyor Yurt Kayseri'de havadan trafik denetimi Yurt Bayram bitiminde yola çıkacaklara uyarı Yurt Adnan Menderes'in son mektubu yapay zekayla seslendirildi Yurt "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Konyalı çiftçiden mazot isyanı! Yurt Buharkent'te taze incir festivali Yurt Ege Üniversitesi sağlık çalışanları hâlâ ödeme alamadı Yurt Galata Köprüsü depreme hazırlık için bakıma alınıyor! Yurt Türkiye şehitlerini uğurladı! Yurt İstanbul depreme nasıl hazırlanmalı? Yurt Sakarya'da büyük çiftçi buluşması Yurt