CKD üreten kadınları 6 Mart'ta Ankara'da buluşturacak

Cumhuriyet Kadınlar Derneği'nin (CKD) 6 Mart'ta gerçekleştireceği ''Yükselen Kadın Yükselen Türkiye'' mitingi ile ilgili son gelişmeler, Seda Anık'ın sunduğu Günlük'te masaya yatırıldı.

Cumhuriyet Kadınlar Derneği'nin ( CKD) 6 Mart'ta gerçekleştireceği ''Yükselen Kadın Yükselen Türkiye'' mitingi ile ilgili son gelişmeler, Seda Anık'ın sunduğu Günlük'te masaya yatırıldı. CKD'nin üreten kadınları bir araya getireceği miting ile ilgili son gelişmeleri, CKD Örgütlenme Bürosu Başkanı Eylem Göksu Yıldırım ve Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkanı Dilek Çınar değerlendirdi.

Bakan Soylu'dan muhalefete S-400 tepkisi Siyaset ''Montrö net bir şekilde uygulanacaktır'' Siyaset Kılıçdaroğlu adayın ismini açıkladı Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset "Hükümet tarım politikasını değiştirsin" Ekonomi Akşener'den CHP'ye eleştiri! Siyaset