Akşener Doğu Perinçek'i hedef aldı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i hedef aldı. Vatan Partisi'nin Cumhur İttifakının ortağı olduğunu öne süren Akşener, Perinçek'in fikirlerinin de siyasette etkili olduğunu söyledi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı bir televizyon programında Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i hedef alan açıklamalar yaptı.

Vatan Partisi'nin Cumhur İttifakının ortağı olduğunu öne süren Akşener, "Perinçek bu iktidarı ben yönetiyorum diyor." ifadelerini kullandı.

İyi Parti Genel Başkanı, Perinçek'in fikirlerinin siyasette etkili olduğunu da belirtti.

Akşener Atlantik karşıtı liderleri hedef aldı Siyaset Semra Güzel'in vekilliği düşecek mi? Siyaset Meclis komisyonu raporu tamamladı Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset "Hükümet tarım politikasını değiştirsin" Ekonomi Akşener'den CHP'ye eleştiri! Siyaset