Yağma iddialarına yanıt gibi olay: Tek bir gözlük bile alınmış değil

Malatya'da “deprem bölgesinde yağma var” yalanlarına cevap niteliğinde bir gözlük dükkanı var. Malatya’da deprem esnasında gözlük dükkanının camı ve kapısı kırıldı. Dükkandan bugüne dek tek bir gözlük bile alınmış değil.

Kahramanmaraş depremleri nedeniyle yıkım yaşayan Malatya’da gözlük dükkanında ne cam kalmış ne kapı ama bir tek malzemesine haftalardır el süren yok.

Bu olay “Deprem bölgesinde yağma var” yalanına cevap niteliğinde. Dükkan Malatya’nın en işlek noktalarından İnönü caddesinde olmasına rağmen raflardaki ürünler hala yerinde.

Dükkanın karşı binasında yaşayan Ömer Faruk Çapar, “ dükkan ilk günden beri aynı şekilde duruyor” dedi.

Kahraman madenciler dönüşe geçti Yurt 'Proteo'nun ismi Kocaeli'de yaşayacak Yurt Depremlerde 7,3 metrelik yer değiştirme Yurt Sur Belediyesi 17 işçiyi daha attı! Yurt Milas'ta kurban pazarında durgunluk hakim! Yurt Kahramanmaraş'ta bayram heyecanı Yurt Otogarlarda bayram yoğunluğu Yurt Türkiye'deki Suriyeliler savaşın bitmesini istiyor Yurt İstanbul sıcak hava dalgasının etkisi altında! Yurt DEM Partili belediyelerden işçi kıyımı Yurt İstanbul'da özel halk otobüsü esnafı eylem yaptı Yurt Dolandırıcıların kurban bayramı tuzağı Yurt