Diyarbakır'da Galeria Sitesi'nde kurtarılan kedi sayısı 12'ye yükseldi

Depremden etkilenen bölgelerde hayvanlar da kurtarılmaya devam ediyor. Diyarbakır'da Galeria Sitesi'nde kurtarılan kedi sayısı 12'ye yükseldi...

Diyarbakır'da yıkımı durdurulan Galeria Sitesi'nde kurtarılan kedi sayısı 12'ye yükseldi.

İlk 4 katı alışveriş merkezi, 8 katı konut olan ve depremde 4 bloktan 1'inin çökmesi sonucu 89 kişinin yaşamını yitirdiği sitede yıkım, son anda hayvan sever grupların uyarısı sonucu durduruldu. Binada çok sayıda kedi olduğu fark edildi.

Kurtarma çalışmalarının sürdüğü sitede 12. kedi de kurtarıldı. 'Meloş' isimli kedi sahibine teslim edildi.

Osmaniye'de de yıkılan binanın enkazında kalan 5 yavru kediyi, itfaiye ve jandarma ekipleri kurtardı.

Kedilerin sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi. Sağlık durumları iyi olan kedilerin, anne sütü destekli özel mamayla beslendikleri kaydedildi.

Malatya'da çevik kuvvet polislerinin hasarlı evin balkonundan kurtardıkları ve "Afitap" adını verdikleri köpek, sahibine teslim edildi.

Bakan Akar Hatay'da incelemelerde bulundu Yurt Maden emekçilerimizden anlamlı ziyaret Yurt Muğla'da depremzedeler için balık mezatı Yurt Adnan Menderes'in son mektubu yapay zekayla seslendirildi Yurt "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Konyalı çiftçiden mazot isyanı! Yurt Buharkent'te taze incir festivali Yurt Ege Üniversitesi sağlık çalışanları hâlâ ödeme alamadı Yurt Galata Köprüsü depreme hazırlık için bakıma alınıyor! Yurt Türkiye şehitlerini uğurladı! Yurt İstanbul depreme nasıl hazırlanmalı? Yurt Sakarya'da büyük çiftçi buluşması Yurt