TSK İnsani Yardım Tugayı deprem bölgesinde | İlyas Gümrükçü Hatay'dan bildirdi

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da TSK İnsani Yardım Tugay'ları da destek veriyor. Ulusal Kanal Muhabiri İlyas Gümrükçü bölgedeki son durumu aktardı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da TSK İnsani Yardım Tugay'ları da destek veriyor.

Ulusal Kanal Muhabiri İlyas Gümrükçü bölgedeki son durumu aktarırken bölgede Defne Belediyesi Çadır Sorumlusu Hüsamettin Eskiocak ve Mehmetçik Okulları Eğitim Sorumlusu Abdullah Çaparoğlu'na mikrofon uzattı.

Mehmetçik köprü kurdu Yurt Selin ardından Balıklıgöl'ün son hali Yurt İlk evim projesinde sıra Tuzla'da Yurt Hatay'da konteyner çarşıya rağbet yok Yurt İnşaat sektörü can çekişiyor Yurt Hatay'da balıkçılar maliyetlerden yakınıyor Yurt Turizmde temel sorun plansızlık Yurt Kollar Zeyniler Hınkalı için sıvandı Yurt Isparta'da 24. Honamlı Yörükleri Şenliği yapıldı Yurt Vatan Partisi, Arnavutköy'de halkla dayanışma içinde! Yurt Manisa'da üzüm bağlarını dolu vurdu! Yurt Kurban Bayramı öncesi vatandaş da besici de hesabın içinden çıkamıyor Yurt