AK Parti'den İBB'ye Halk ekmek tepkisi: İBB fabrikayı hiç açmadı mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimindeki Hadımköy Halk Ekmek Fabrikasının günlük 250 bin ekmek üretme kapasitesi olduğu halde 3 aydır üretim yapmadığı iddia edildi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den ise iddialara yönelik tepki geldi. “Aradan 3 ay geçmiş üretilen bir ekmek yok.

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı Hadımköy'deki Halk Ekmek farikası ile ilgili çarpıcı iddia ortaya atıldı.

Günlük 250 bin ekmek üretme kapasitesi ile kurulan fabrikanın 3 aydır hiç üretim yapmadığı iddiasına AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’den tepki geldi:

- Önünüze 5-6 tane ekmek dizerek mizansen yaptınız. Aradan 3 ay geçmiş üretilen bir ekmek yok. İstanbullunun ekmeğiyle oynamayın.

 
Kabaktepe, 2018 yılında yapımına başlanan ve 23 Temmuz'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı törenle açılışı yapılan fabrikanın hiç üretime girmediğini belirtti.

Kabatepe CHP yönetimi ile İBB’nin 3 senede iflas ettiğini söyledi.

İl başkanlığından gelen biilgilendirmye göre ise CHP yönetimi alana gelerek açıklamayı provoke etti ve bölgeden sorulara cevap vermeden ayrıldı. Basın mensuplarının fabrikayı ziyaret etme tekliflerini ise geri çevirildi.

# istanbul büyükşehir belediyesi # halk ekmek # Osman Nuri Kabaktepe